ARTICULOS DE OPINION


Revista digital de arte, cultura y opinión en Alicante. Enlace con POESIA PALMERIANA. En estas páginas no podemos estar ajenos a lo que pasa en España ni en el mundo. Dirigida por el escritor, poeta y pintor Ramón PALMERAL. Los lectores deciden si este blog es bueno, malo, o merece la pena leerlo. El periodismo consiste en decir lo que a algunos no les gustaría leer.

jueves, 25 de abril de 2019

Cultura. L’Institut Gil-Albert exposa l’obra de Rosell Meseguer


El crític José Luis Martínez Meseguer és el comissari de la proposta que obri el debat sobre el paper de les representacions visuals en la cultura.
Sota el títol de ‘L’invisible’, l’artista Rosell Meseguer inaugurarà una nova sessió de ‘Art a la Casa Bardín’ de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert.
L’exposició, que podrà visitar-se fins al 4 de juny, està comisariada per José Luis Martínez Meseguer i incita a l’espectador a indagar sobre el paper de les representacions visuals en la cultura contemporània.
Segons el criteri de l’autora, ‘l’invisible forma part de la nostra realitat quotidiana, i la història de l’art és una història de la percepció de les obres i els seus canvis, així com el registre de com la pròpia visió ha anat mudant amb el temps’.
Rosell Meseguer (Oriola, 1976) és artista visual, doctora en Belles arts per la Universitat Complutense de Madrid, professora i investigadora beneficiara de residències en l’Acadèmia d’Espanya a Roma, en el Centre Georges Pompidou; en la Société Française Photographie de París, en la Tate Gallery, en el Victòria & Albert Museum de Londres, en el MOMA i en la Columbia University de Nova York.
Així mateix, posseeix un màster en Noves Tecnologies: infografia, vídeo i so, ha realitzat diverses exposicions com Symphonie, La dissuasió, La invisibilitat, OVNI Arxive i TAMARUGAL en sala d’Espanya, Xile i l’Argentina.